Με εντάσεις και Παρουσία και των 3 παρατάξεων η δημόσια διαβούλευση στην Κέφαλο για τα προβλήματα υδροδότησης.

Χωρίς να λείψουν οι εντάσεις, είτε μεταξύ των πολιτικών προσώπων, είτε απ’ τους λιγοστούς παρευρισκόμενους πολίτες της Κεφάλου, ολοκληρώθηκε η ανοικτή και δημόσια διαβούλευση – συνεύλευση στην Κέφαλο που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Στιγμές έντασης κατά την έναρξη όταν και ο Πρόεδρος της Κεφάλου κ. Κοκαλάκης διέκοψε τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει την τοποθέτησή του, επειδή κατά τον κ. Κοκαλάκη είθισται ο Πρόεδρος να καλωσορίζει τους καλεσμένους.

Τεταμένα τα πνεύματα στην αρχή εκατέρωθεν, εξομαλύνθηκαν αργότερα όταν και προχώρησε η συζήτηση για τα προβλήματα υδροδότησης του χωριού. Λιγοστοί οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι και επιχειρηματίες της Κεφάλου, έκαναν καίριες τοποθετήσεις και ερωτησεις αναφορικά με το πρόβλημα και αντέδρασαν όταν στην αρχή η συζήτηση εστράφη προς την γνωστή πολιτική αντιπαλότητα μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Δυνάμεως Αλλαγής και αντιστρόφως.

Στην ουσία της υπόθεσης, για την αντιμετώπιση του ζητήματος προσωρινά έως την αποπεράτωση του συνόλου της παρέμβασης ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ήδη εξαγγελθεί, αναφέρθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής οτι την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν οι 3 ηλεκτογεννήτριες που αναμένονται και θα διορθώσουν ένα μεγάλο ποσοστό του προβλήματος έως ότου υλοποιηθεί το σύνολο των μακρόπνοων έργων.

Το σίγουρο είναι οτι το μόνο που δεν είχαν ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφάλου, ήταν οι μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και οι πολιτικοί μικροεγωισμοί πάνω στην λειψυδρία του χωριού που ήδη έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη μέση του καλοκαιριού. Οι Κεφαλιανοί αξίζουν άμεσης λύσης χωρίς να αποσπάται η προσοχή απ’ την πηγή του προβλήματος. Λυπηρό το γεγονός οτι η συγκέντρωση δεν έλαβε της αναμενόμενης αποδοχής από τους κατοίκους της Κεφάλου, οι οποίοι πλήν ελαχίστων παρευρισκομένων, απήχαν απ’ την συνέλευση κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την σοβαρότητα του προβλήματος το οποίο βιώνουν.

Ευχόμαστε με την σύνδεση των γεννητριών και την λειτουργία τους, να λυθεί το ζήτημα έστω και προσωρινά έστω και τόσο αργά μέσα στο καλοκαίρι, έως ότου αποπερατωθεί το μεγάλο έργο αναδιαμόρφωσης του δικτύου ύδρευσης που έχει ήδη εξαγγελθεί.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Print

3 Απαντήσεις

  1. Κατά την άποψη του γράφοντος, δικτατορία! Να μη μιλά κανένας! Μπράβο ηθική! Καμαρώστε ανθρώπους «υπεύθυνους», θποτίθεται, γιια την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών!!!!

    1. Ίσα ίσα που περιγράψαμε το θέμα με τα όσα πραγματικά συνέβησαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κεφάλου όντες μάλιστα και ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην περιγραφή των στιγμών έντασης επειδή δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Ας βγεί κάποιος να διαψεύσει τα όσα γράφουμε. Μέχρι τότε μπορείτε για δικούς σας λόγους να διαφωνείτε όσο θέλετε, αλλά μομφές για την ηθική μας και τον τρόπο με τον οποίον κάνουμε τη δουλειά μας, δεν δεχόμαστε. Πόσο μάλλον ανώνυμα. Παν. Ζουζούνης – Έκφραση97.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Με εντάσεις και Παρουσία και των 3 παρατάξεων η δημόσια διαβούλευση στην Κέφαλο για τα προβλήματα υδροδότησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ