Έφοδος της Αστυνομίας και του Λιμενικού τα ξημερώματα σε παραλία και πάρκα της Ρόδου: Στην Κω μεταφέρονται 114 παράνομοι αλλοδαποί

Με μια συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού και με τη συνδρομή του δήμου Ρόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα έφοδος σε παραλίες και πάρκα της Ρόδου, προκειμένου να συλληφθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν εντοπισεί να κυκλοφορούν μαζικά σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Την επιχείρηση, είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες , ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου, κ. Στράτος Καρίκης, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες συνεργάστηκε με τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή, τον κ. Τσακιράκη «προκειμένου όπως σημείωσε να βάλουμε μία τάξη στο θέμα των παράνομων καταλήψεων σε πολλές περιοχές του νησιού», όπως είπε.

Συνολικά συνελήφθησαν 114 άτομα (μεταξύ των οποίων και παιδιά) οι οποίοι τώρα θα μεταφερθούν με το πλοίο της γραμμής στις ειδικές δομές μεταναστών που βρίσκονται στο νησί της Κω.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/483452/efodos-ths-astynomias-kai-toy-limenikoy-ta-xhmerwmata-se-paralia-kai-parka-ths-rodoy-synelhfthhsan-114-paranomoi-allodapoi?fbclid=IwAR3tje-0Qv-TSc1j8Fm9MwVGJz34Xza6sVJi_pExXOvZ7G2KLF1J_7wWhbs

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ