ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ: Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι η επίσκεψη Νικηταρά στη Ρόδο την ημέρα της εκδίκασης. Έστω και καθυστερημένα να ζητήσει συγγνώμη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος της εκπομπής “Πρωινό Με Έκφραση” με την Καλλιόπη Δανελλάκη βρέθηκε τηλεφωνικά ο Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη λλαγής – Κως 2023” κύριος Δαυίδ Γερασκλής σχολιάζοντας την απόφαση αθώωσης των εργαζομένων του Δήμου Κω και του πρώην Δημοτικού Συμβούλου οι οποίοι κατηγορήθηκαν για διασπάθηση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση των “Ποδηλατοδρόμων”.

Ο κύριος Γερασκλής έκανε λόγο για μένος του νυν Δημάρχου Κω κυρίου Νικηταρά ο οποίος κατήγγειλε την τότε Δημοτική Αρχή του κυρίου Κυρίτση, οτι διασπάθησε δημόσιο χρήμα καθαρά και μόνο για πολιτικά κίνητρα, εξωθώντας υπαλλήλους του δήμου να υποστούν μια ψυχοφθόρο και οικονομικά κοστοβόρο νομική διαδικασία για ένα έργο το οποίο έχει περάσει όλους του ελέγχους, ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κρίθηκε καθ’ όλα νόμιμο.

Τέλος ο κ. Γερασκλής επανέλαβε αυτό που ελέχθη και σε επίπεδο παράταξης “Δύναμη Αλλαγής” μέσω του Δελτίου Τύπου το οποίο είχε εκδοθεί. Οτι οι κύριοι Νικηταράς (νυν Δήμαρχος), Καΐσερλης (πρώην Δήμαρχος) και Πης (νυν Αντιδήμαρχος) οφείλουν να ζητήσουν έστω και καθυστερημένα συγγνώμη.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗ: 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ