Π.Ν.Α.: Ντίνα Σβύνου, Μπάμπης Ναβροζίδης, Γιώργος Κοπάδης και μία «έκπληξη»;;;

Το τυπικό σκέλος της επίσημης ανακοίνωσης από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο δείχνει να μένει για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι η κ. Κωνσταντίνα Σβύνου, ο κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης και ο κ. Γιώργος Κοπάδης, θα βρεθούν -εκτός απροόπτου- υποψήφιοι στην Περιφέρεια με την παράταξη «#μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Η κ. Κωνσταντίνα Σβύνου, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, ο κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω και Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κω «Ξενιτέας», Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω «Ερμής», καθώς και ο κ. Γιώργος Κοπάδης Ιατρός – Αγγειοχειρουργός και Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» είπαν το «ναι» στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και θα συμμετάσχουν όπως όλα δείχνουν στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Παράταξης «#Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα ακόμη πρόσωπο – έκπληξη το οποίο είναι πιθανόν να ακολουθήσει τους τρείς προαναφερθέντες στην μάχη για τις Περιφερειακές Εκλογές. Φέρεται να είναι «άνθρωπος του Τουρισμού», ενώ το όνομά του είχε ακουστεί παλαιότερα και για άλλες θέσεις της τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πορεία προς τον Οκτώβριο θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Print

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ