Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού ο «ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ»: Εκδήλωση με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού ο «ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ», διοργάνωσε εκδήλωση με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών απ’ όλη την Ελλάδα και την αγαπημένη μικρών και μεγάλων Ζούμπα , για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς στο πάρκο Κιαπόκα. Τα χορευτικά σχήματα κέρδισαν τις εντυπώσεις και φυσικά το πιο ζεστό χειροκρότημα!

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ,ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέβη Βλάχου, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή, ο πρόεδρος της ΜΑΕΕΤΛΚ Κώστας Χόνδρος, ο κοινοτικός σύμβουλος Σεβαστιανός Παρβέρης, ο τεχνικός σύμβουλος δημάρχου Πέτρος Πετρής και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα “άνοιξαν” τα χορευτικά τμήματα της Ζούμπα που έκλεψαν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, με τη βοήθεια της γυμνάστριας Κλεοπάτρας Μισαηλίδου. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα χορευτικά των παραδοσιακών τμημάτων με δάσκαλο τον Μανώλη Σφεντουράκη.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:00 στις αίθουσες του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήρια γιορτή με την απονομή αναμνηστικών στα μέλη του συλλόγου!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ